Anne Dorte og Maria koncert

40 ÅRS JUBILÆUM

Anne Dorte og Maria på Farum Bytorv

Fyrre, fristende og fabelagtig

 

Farum Bytorv har stået for Shopping for livsnydere i 40 år. Det skal naturligvis fejres!

 

Late Night Lounge torsdag d. 4. maj til kl. 22

Farum Bytorv inviterer til Late Night Open, hvor der vil være masser af rigtig gode tilbud i butikkerne hele dagen og gode muligheder for at spise middagen på Bytorvet.

 

Café Petrine har Late Night menu med helstegt okselår samt dessert for 199,- kr. Det anbefales at bestille bord på 45818500.

Slagter Jesper laver flæskestegssandwich, Osteboden har tapastallerkner, som sælges både i butikken og på Store Torv, Irma har tapasbakker og Pizzeria & BurgerHouse, Joe & The Juice og Pølsevognen står også klar til at servere middagsmaden. Der dækkes borde på Store Torv, så man kan sidde ned og nyde maden fra Osteboden og Irma.

 

På Markedspladsen foran delikatessebutikkerne hygger en DJ med loungemusik fra kl. 18-20, og man kan nyde sin flæskestegssandwich eller tapastallerken ved diskene. På Store Torv varmer Agnes Trio op fra kl. 18-20. Aftenen rundes af med en fantastisk intim-koncert med Anne Dorte og Maria Bramsen fra Tøsedrengene. De giver en forrygende (gratis) koncert fra kl. 20-22 på Store Torv, og der plejer at være en helt unik og skøn stemning, når de store 80'er-bands gæster Farum Bytorv.

 

Anne Dorte og Maria kommer forbi med alle deres største hits

Igennem de sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

 

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Publikum var mere end begejstrede – endelig kunne alle de elskede evergreens opleves live igen med bandets to energiske frontfigurer på

scenen.

 

Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Nu vender de to sangerinder tilbage i en ny, stærk konstellation. Bag sig har de et forrygende hold sammensat af nogle af landets bedste og mest engagerede musikere under ledelse af percussionist Mads Michelsen – velspillende som altid. Bandet består herudover af Peter Dencker, klaver, Johan Jørgensen på guitar, Bastian Sjelberg på bas og Jon Grundtvig på trommer.

 

Udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu.

 

Anne Dorte og Maria lover et medrivende show, hvor begejstringen fra for længst svundne 80’er og 90’er-fester får lov at blande sig med eftertænksomhed og sangglæde.

 

På gensyn til en forrygende jubilæumskoncert med Anne Dorte og Maria på Farum Bytorv d. 4. maj!

Centerforeningen Farum Bytorv . Farum Bytorv 73 . 3520 Farum . centerkontoret@farumbytorv.dk