Jubilæum

40 ÅRS JUBILÆUM

Fyrre, fristende og fabelagtig

 

Farum Bytorv har stået for Shopping for livsnydere i 40 år. Det blev fejret henover tre uger fra den 18. april til og med den 7. maj. Se det store program nedenfor - og så kan man begynde at glæde sig til 50 års jubilæet :-)

 

Først er der fokus på børnene og børnefamilierne

Tirsdag d. 18. april starter en tre uger lang fest, hvor den første uge sætter fokus på børnene og børnefamilierne.

 

Hver eftermiddag kommer de to fantastiske klovne fra Cirkus 3 gøglende igennem centret, og det er da en helt perfekt måde at runde dagen af - med et stort smil sammen med børnene!

Lørdag d. 22. april klovner Cirkus 3 igen, inden de giver Klovneshow på Store Torv kl. 12. Lørdag er der også stort Kagemandskonditori, hvor alle børn inviteres til at pynte en kagemand, som de efterfølgende kan tage med hjem (gratis). Det er super hyggeligt! Se mere her...

 

Så skal der festes, nydes og spises

Hele uge 17 er der fokus på selve jubilæet og den gode mad, som Farum Bytorv er kendt for. Det er helt unikt at have både fiskehandler, ostebutik, slagter, bager og chokoladebutik i kombination med fem supermarkeder, så vi kalder med rette Farum Bytorv for et "madcenter" - selvom der også er 37 andre lækre udvalgsvarebutikker, som tilbyder alt lige fra foto, dyremad og mode.

I løbet af den uge vil der bl.a. være smagsprøver hver eftermiddag.

 

Bytorvs Bryg

Farum Bytorv har fået brygget en jubilæumsøl, som kan købes i udvalgte butikker på Bytorvet fra d. 7. april og så længe lager haves. Se mere her...

 

Fredag d. 28. april fylder Farum Bytorv 40 år

Kl. 10.30 ønsker borgmester Ole Bondo tillykke til os alle og skærer for af jubilæumskringlen. Der er naturligvis gratis kaffe til kringlen. Om eftermiddagen kommer Dansebanden forbi og spreder glæde.

 

Jubilæumssymfoni

Vi har den store glæde at kunne invitere til Jubilæumssymfoni på Store Torv fredag d. 28. april kl. 17. Her vil 40-50 unge, talentfulde musikere fra Furesø Musikskole spille 4 små værker, som er komponeret af Jakob Høgsbro. De har øvet på værkerne siden slutningen af 2016, og det bliver fantastisk at opleve klarinetter, obo'er, celloer, strygere, slagtøj, blæsere og selvfølgelig en harpe spille Jubilæumssymfonien sammen.

 

Efter koncerten byder Farum Bytorv på Bobler og Macarons! Det bliver festligt!

 

Jubilæums-Torvedag lørdag d. 29. april kl. 10-16

Delikatessebutikker og eksterne fødevareproducenter rykker ud på torvene i centret og frister med lækkerier, som man kan købe med hjem. Der vil blandt meget andet være flødebolleproduktion ved Sv. Michelsen Chokolade, salg af Kvan ale, lækker lakrids, slagter-delikatesser, gode oste og røgvarer fra fiskehandleren. Se mere her...

 

Musik og mere fest

Den sidste uge i jubilæumsfejringen vil alskens forskellig musik komme en i møde, når man kommer i centret om eftermiddagen. F.eks. kommer det blændende Jazz-orkester Blå Mandag mandag d. 1. maj, og tirsdag d. 2. maj får vi besøg af Katinka Kamp, som er kendt fra søsterduoen Katinka & Sigrid - med Laurits Ringgaard.

Onsdag d. 3. maj kl. 16.30-17.30 synger Vocal Inc., som er en gruppe af kvinder, der synger nyere sange.

Fredag d. 5. maj varmer DJ Joakim Hediger op til weekenden med lounge-musik på Markedspladsen. Kom og nyd et glas vin eller andet i vores "jubilæums-fredagsbar".

 

Late Night Lounge torsdag d. 4. maj til kl. 22

Farum Bytorv har Late Night Open, hvor der vil være masser af rigtig gode tilbud i butikkerne hele dagen og gode muligheder for at spise middagen på Bytorvet. Aftenen rundes af med en fantastisk intim-koncert med Anne Dorte og Maria Bramsen, som er kendt fra Tøsedrengene. De giver en forrygende (gratis) koncert fra kl. 20-22 på Store Torv, og der plejer at være en helt unik og skøn stemning, når de store 80'er-bands gæster Farum Bytorv. Se mere her...

 

Kristin Korb med band lørdag d. 6. maj kl. 11.30-12.30

Den amerikansk-fødte bassist og sangerinde Kristin Korb har efter få år i Danmark slået sit navn fast også på den danske jazz-scene. Hun spiller med nogle af landets dygtigste musikere, og vi glæder os meget til at byde Kristin Korb velkommen på Farum Bytorv.

Lørdag d. 6. maj kommer en ballonmand og laver ballondyr til børnene fra kl. 10-14. Det er naturligvis også gratis - så tag børnene med og hyg jer sammen! Se mere her...

 

Ramasjang Mysteriet søndag d. 7. maj kl. 12

Jubilæet rundes af med besøg af Kristian fra Ramasjang Mysteriet, som har brug for alle børn og voksnes hjælp til at opklare et mysterie. Ramasjang Mysteriet kan opleves live på Store Torv!

 

Inden Ramasjang Mysteriet går Furesø Garden spillende igennem centret - det bliver festligt!

 

Vi glæder os meget til at fejre Farum Bytorvs jubilæum sammen med dig!

Centerforeningen Farum Bytorv . Farum Bytorv 73 . 3520 Farum . centerkontoret@farumbytorv.dk