Late Night Shopping

LATE NIGHT SHOPPING

Back to Back på Farum Bytorv

Late Night Shopping torsdag d. 28. september til kl. 22

Farum Bytorv inviterer til Late Night Open, hvor der vil være masser af rigtig gode tilbud i butikkerne hele dagen og gode muligheder for at spise middagen på Bytorvet.

 

Børnesjov

Kl. 16-18 kan børnene blive ansigtsmalet eller få en T-wrap fletning hos Sminketeatret på Midtertorv (gratis).

 

Spis på Bytorvet til Late Night

Café Petrine har Late Night menu med helstegt kalvekølle m. gemuse og salat og dernæst dessert for kun 199,- kr. Det anbefales at bestille bord på 45818500.

Slagter Jesper laver flæskestegssandwich, Osteboden har oste-tapastallerkner, som sælges både i butikken og på Store Torv, Irma har tapas og vinsalg på Store Torv, Pizzeria & BurgerHouse, Joe & The Juice og Pølsevognen står også klar til at servere middagsmaden. Der dækkes borde på Store Torv, så man kan sidde ned og nyde maden.

 

Musik fra kl. 18

På Markedspladsen foran delikatessebutikkerne hygger en DJ med loungemusik fra kl. 18-20, og man kan nyde sin flæskestegssandwich eller tapastallerken ved diskene.

 

Atle (Norge) & Jacob (DK) skaber med guitaren og bassen en behagelig loungestemning fra kl. 18-19.45 på Store Torv, hvor man kan høre lækker jazz, gedigen blues, følsomme ballader og hyggelig folk-musik. (Om aftenen spiller de ofte koncerter i forskellige sammenhænge, mens de om dagen studerer Musik på Københavns Universitet).

 

Back to Back koncert kl. 20

Aftenen rundes af med en fantastisk intim-koncert med Morten Remar, Nis Bøgvad og band - tilsammen Back to Back. De giver en forrygende (gratis) koncert fra kl. 20 på Store Torv, og der plejer at være en helt unik og skøn stemning, når de store 80'er-bands gæster Farum Bytorv.

 

"Den danske popduo Back to Back alias Nis Bøgvad og Morten Remar, er siden deres debutalbum fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie. Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som Dig” m.fl. er stadig en fast del af radioernes spillelister den dag i dag, og det er sange, vi alle kan synge med på."

 

På gensyn til forrygende Late Night Shopping med koncert på Farum Bytorv d. 28. september!

Centerforeningen Farum Bytorv . Farum Bytorv 73 . 3520 Farum . centerkontoret@farumbytorv.dk