Sommerferiesjov

SOMMERFERIEBILLET

Sommerferiebillet til børnene på Farum Bytorv

Sommerferiehygge for børnene

 

Farum Bytorv har en hyggelig børne-sommerferiebillet, som kan købes fra den 26. juni og indtil den 12. august (så længe lager haves). Billetten købes i Farum Bog & idé. Den koster 60 kr. og har en værdi af 202 kr.

 

Med feriebilletten er der mulighed for at få nogle gode timer sammen på Bytorvet og måske også i Baadfarten, hvor en af kuponerne på billetten kan benyttes.

 

Der er både chokolade, slush ice, fiskenet, hoppebold, valgfri gave, farver, lineal, pølsehorn og juice, og herudover er der en billet til minigolfbanen på Store Torv samt en billet til Baadfarten.

 

Baadfarten

Med sommerferiebilletten kan én betalende voksen tage ét barn med sommerferiebillet gratis med ud at sejle med de hyggelige træbåde fra Baadfarten (normalpris pr. barn 40 kr.).

Nyd en skøn dag på Furesøen lørdag og søndag fra Furesøbad kl. 11, 13, 15 og 17. Eller brug billetten på Bagsværd Sø eller Lyngby Sø tirsdag-søndag, hvor Baadfarten også sejler (ingen sejlads mandag).

 

Se sejltider og afgangssteder på www.baadfarten.dk

 

Minigolf på ny 9-hullers bane

På Store Torv har vi en helt ny 9 hullers bane, hvor man kan dyste mod bedstemor, vennerne, familien eller kollegerne!

 

Betaling samt udlevering af køller, bolde m.v. sker i Gine ved Store Torv, og minigolfbanen er åben mandag-fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-16 samt søndag d. 2. juli og søndag d. 6. august kl. 10-15. Det koster kun 5 kr. at tage et slag minigolf (medmindre man har sommerferiebillet - så er det en del af billetten).

 

Det er super hyggeligt at lege sammen, uanset om man er lille eller stor.

 

Genki Convention

Der var Genki 2017 fra fredag d. 28. juli kl. 12 og indtil søndag d. 30. juli kl. 18 i Farum Arena. Her mødtes 2.000 unge mennesker, som interesserer sig for anime, manga og japansk pop-kultur. De var klædt super flot ud; måske som deres tegneseriehelt. Så det var igen sjovt at komme på Bytorvet i den weekend og nyde de flotte, unge mennesker.

Gadeteater den 3. august kl. 14 (gratis)

Farum Bytorv og Furesø Teater inviterede til Gadeteater torsdag den 3. august kl. 14 med start på Lille Torv ved Kvickly og Netto. Forestillingen hedder: "Den Store Familie" og handler om en mor, som går en stille og rolig tur igennem byen med sine børn. Men der er noget usædvanligt ved denne familie: de er alle kæmpestore.

Børnene er meget højrøstede. De driver gæk med børn og voksne blandt publikum imens moderen, som kører sin baby i en barnevogn i størrelse XXL, forgæves forsøger at holde ro og orden. ’The Big Family’ er en farverig forestilling uden ord og i konstant bevægelse, som ingen kan undgå.

 

Det var en super sjov oplevelse, som du kan gense noget af på www.facebook.com/farumbytorv.

 

Rigtig god fornøjelse med sommerferiebillet, minigolf, Baadfart, Genki og Gadeteater!

Centerforeningen Farum Bytorv . Farum Bytorv 73 . 3520 Farum . centerkontoret@farumbytorv.dk