Sommerferiesjov

SOMMERFERIEBILLET

Sommerferiebillet til børnene på Farum Bytorv

Sommerferiehygge for børnene

 

Farum Bytorv har en hyggelig børne-sommerferiebillet, som kan købes fra den 30. juni og indtil den 11. august (så længe lager haves). Billetten købes i Farum Bog & idé. Den koster 60 kr. og har en værdi af 276 kr.

 

Med feriebilletten er der mulighed for at få nogle gode timer sammen på Bytorvet og måske også i Baadfarten, hvor en af kuponerne på billetten kan benyttes.

 

Der er både flødebolle, slush ice, fiskenet, VM armbånd, valgfri gave, farver, lineal, Funloom armbånd, og herudover er der en billet til minigolfbanen på Store Torv samt en billet til Baadfarten.

 

Baadfarten

Med sommerferiebilletten kan én betalende voksen tage 2 børn med sommerferiebilletter gratis med ud at sejle med de hyggelige træbåde fra Baadfarten (normalpris pr. barn 40 kr.).

Nyd en skøn dag på Furesøen lørdag og søndag fra Furesøbad kl. 11, 13, 15 og 17. Eller brug billetten på Bagsværd Sø eller Lyngby Sø tirsdag-søndag, hvor Baadfarten også sejler (ingen sejlads mandag).

 

Se sejltider og afgangssteder på www.baadfarten.dk

 

Minigolf på ny 9-hullers bane

På Store Torv har vi en 9 hullers bane, hvor man kan dyste mod bedstemor, vennerne, familien eller kollegerne!

 

Betaling samt udlevering af køller, bolde m.v. sker i Bog & Idé ved Store Torv, og minigolfbanen er åben mandag-fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-16 samt søndag d. 5. august kl. 10-15. Det koster kun 5 kr. at tage et slag minigolf (medmindre man har sommerferiebillet - så er det en del af billetten).

 

Det er super hyggeligt at lege sammen, uanset om man er lille eller stor.

 

 

 

Rigtig god fornøjelse med sommerferiebillet, minigol og Baadfart

Centerforeningen Farum Bytorv . Farum Bytorv 73 . 3520 Farum . centerkontoret@farumbytorv.dk