Torvesalg

Aktiviteter på Farum Bytorv

 

Der er altid aktivitet på Farum Bytorv.

 

I den kommende tid kan man glæde sig til:

 

Fredag d. 22. september har Osteboden super tilbud på den franske blåskimmelost Saint Agur. Normalpris kr. 30,-/100 g. Denne dag kun kr. 20,-/100 g. Mød Osteboden på Delikatessetorvet fra kl. 13-17 og få en smagsprøve!

 

Bytorvets butikker inviterer på skift til torvesalg: Mød Costes på Store Torv d. 21.-23. september. Kvickly er på Lille Torv d. 28.9., name it er på Lille Torv fredag d. 29.9. i anledning af deres fødselsdag og lørdag d. 30.9. er Furesø Hørecenter på Lille Torv.

 

Fredag og lørdag d. 29.-30. september er Rough & Sweet på Store Torv, og d. 2.-7. oktober er Gine på Store Torv.

 

Sæt kryds i kalenderen til Late Night Lounge, som afholdes den 28. september indtil kl. 22. Kl. 20 kommer Back to Back med Morten Remar og Nis Bøgvad og giver en forrygende koncert, som helt sikkert bl.a. byder på hittene "Jonathan" og "Som de andre gør".

 

Lørdag d. 7. oktober fejrer vi Lyserød Lørdag til fordel for Støt Brysterne/Kræftens Bekæmpelse. Deltag i det store Lyserøde Lotteri på Lille Torv, hvor alle butikker har doneret flotte præmier til fordel for Støt Brysterne. Et lod koster 25 kr. og tre lodder koster 60 kr. Det er en god sag og der er flotte præmier! Flere butikker har også specielle "lyserøde priser" denne dag.

 

Rigtig god fornøjelse med torvesalg, efterårsmode, Lyserødt Lotteri og masser af lækker musik.

Centerforeningen Farum Bytorv . Farum Bytorv 73 . 3520 Farum . centerkontoret@farumbytorv.dk