Farum Bytorv

Fastelavn d. 2 marts

Prinsesser, ninjaer, skeletter, hekse, ridder og alle andre fabelbørn inviteres til Fastelavn på Farum Bytorv lørdag den 2. marts.

Kl 10.30 – Åh Abe Show, med børnenes ven Mek Pek. Med en usædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder Mek børn og barnlige sjæle.

Kl. 11.00  0-5 årige starter tøndeslagningen med 3 tønder

Kl. 11.30 De 6-9 årige slår katten af tønden med 3 tønder

Kl. 12.00 De 10-12 årige svinger køllerne på 1 tønde

Tøndeslagning med masser af præmier

Vi hænger masser af fastelavnstønder op, og afholder den store traditionsrige tøndeslagning for alle børn mellem 0 og 12 år. Vi kårer en kattekonge og kattedronning ved hver tønde og har præmie for bedste/flotteste udklædning i hver aldersgruppe.

Den som slår bunden ud, krones som konge, og den som slog lige inden bliver kronet dronning. Grunden til dette er at det sidste bræt ofte ryger af i høj fart, når det bliver slået ned. Det kan i værste tilfælde ramme en uskyldig tilskuer

Efterhånden som børnene slår deres tønde ned, er der belønning i form af en lækker fastelavnsbolle til alle udklædte børn.

De tålmodige voksne skal selvfølgelig også forkæles, og derfor byder Farum Bytorv på kaffe og te, som udskænkes på Store Torv.

 

Fastelavnsfesten afholdes af Farum Bytorv i samarbejde med FC Nordsjælland, Bog & Idé, Irma, Konditorbageren, Kvickly, CoolCompany, name it, Sportigan og Sv. Michelsen Chokolade.