Farum Bytorv

Tormod Tegners Tegneskole

Har du en tegner gemt i maven?

Tormod Tegner lærer dig, i tegneworkshoppen, hvordan man laver uhyggelige, spændende og skæve tegninger bl.a. Kombidyr

Kombidyr er som sådan ikke en ny opfindelse. Børn og andre legesyge mennesker har altid lavet sjove kombinationer af dyr, men det at navngive dem er nyt. Et kombidyr er et væsen, som er sat sammen af dele af et eller flere dyr.

Hvad siger du til at møde en Edderdille en mørk aften på vej hjem fra håndbold? Svømmer Kronrossen godt? Og er Pandamelen mon mere nuttet end mærkelig? Kom og tegn med!

Vi skal lave tegnede små forløb med udgangspunkt i temaerne: Uhyggelige motiver til halloween, møde venner, leg og slåskamp. Der kan også være tale om enkeltvise illustrationer. Tormod Tegner viser egne tegninger og fortæller inspirerende historier undervejs.

Tormod Tegner hedder i virkeligheden Tormod Holm og han er også forfatter, illustrator og professionel musiker. Han har illustreret et par bøger og er tilknyttet den danske reggae scene – i særdeleshed bandet Trolle og Tormod, der spiller reggae for børn og har optrådt omkring 800 gange i hele landet, og såmænd også i udlandet. Tormod har bl.a. spillet med Bikstok, Wafande, Klumben og Raske Penge, Pharfar, Cicilia, Natasja, Onkel Reje, Chapper og mange flere.

Det er på Store Torv lørdag d. 26. oktober kl. 11 – 14