Farum Bytorv

Weber grill kursus

Grill, røg, og lækkert kød når Slagter Jesper og Weber tænder op……

– Danskerne er vilde med at grille, og d. 12. juni afholder Slagter Jesper sammen med Webers grilleksperter grillkursus for både nye og rutinerede grillentusiaster på Farum Bytorv.

Det næsten 100 m2 store Weber telt opstilles på p-pladsen bag Slagter Jesper, og er i sig selv en kæmpe oplevelse når de mange tændte grille skaber en helt unik stemning, med røg og herlige dufte af grillet mad.

Prøv både smoker samt kul- og gasgrill

Der grilles med det nyeste udstyr f.eks. den klassiske kuglegrill i form af den nye Master-Touch GBS Premium, de store Spirit og Genesis gasgrill samt den spændende smoker, Smokey Mountain Cooker, til røgning og ”low and slow”-tilberedning.

Fristende grillmenu 

Slagter Jesper leverer spændende kød i rå mængder, og der eksperimenteres med en fristende grillmenu man ikke er vant til at lave hjemme i udekøkkenet.

I løbet af de 3 timer kurset varer skal der blandt andet grilles: Tarteletter med høns i asparges, porchetta på rotisseri, fyldte champignons og røget tomatsalsa, grillede flødeboller med marcipanbund og grillet banan med marshmallows.

 

Der er med garanti mulighed for at lære nye og spændende grillteknikker og få masser af grillinspiration, så du kan grille alt med succes

 

Kom til Farum Bytorv d. 12. juni kl 17, lad dig inspirere af Webers Grill Academy og Slagter Jesper som er kåret til at være en af Danmarks bedste slagtere – du kommer ikke i bedre selskab!!!

 

Der er stadig enkelte pladser tilbage, så skynd dig at tilmelde din og evt. din grillmakker, se yderligere info: LINK: https://www.weber.com/DK/da/3-timers-grillkursus/weber-121040.html