Smarteyes

Se på kort
Lørdag: 08:30 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Vores mission er at tilbyde prisvenlige designerbriller til alle vores skønne kunder
Hos Smarteyes vil vi gøre en forskel, og det skal være simpelt, sjovt og smart at købe briller fra skandinavisk brillemode

Vi gør det enkelt og prisvenligt at se godt ud med skandinavisk kvalitetsdesign

Vi er glade for at byde dig velkommen i vores fascinerende univers med unikke, prisvenlige og skandinaviske designerbriller. Vores dygtige optikere og erfarne rådgivere står klar til at guide dig til dit næste brillekøb.

Hos Smarteyes i Farum gør vi det sjovt, smart og enkelt for dig at se godt ud med briller. Du får enkeltstyrkebriller til en samlet pris fra kun 1.000 kr. eller flerstyrkebriller til en samlet pris fra kun 2.500 kr. Du kan få dine briller med tynde glas, bredt synsfelt, individuel tilpasning, hærdning, antistatisk overfladebehandling og meget andet. Dine muligheder er mange, og vi har løbende gode tilbud på briller.

Unikke brillestel til din personlighed og stil

Hos Smarteyes på Farum Bytorv kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af skandinaviske designerstel til alle aldersgrupper. Stellene er inddelt i kategorierne Icons, Statements og Essentials, som byder på designs til alle typer personligheder og ønsker for at udtrykke sig. Vi får løbende nye kollektioner, som enten er udviklet af vores egne designere eller i samarbejde med førende skandinaviske modehuse og -brands. Du finder også et udvalg af populære Ray-Ban solbriller.

Book tid til en gratis synstest

Vores dygtige optikere står altid klar til at tilbyde dig en grundig synstest og rådgive dig om dit valg af designerbriller eller kontaktlinser. Din synstest hos Smarteyes på Farum Bytorv er ovenikøbet altid gratis.

Kig ind i butikken, eller book tid til en synstest online lige her: https://www.smarteyes.dk/bestil-synsproeve-online

Vi glæder os til at se dig og give dig kyndig rådgivning.

Smarteyes /Farum Bytorv
Farum Bytorv 25
3520 Farum

Telefon 70 23 23 03
Besøg hjemmesiden
Facebook
Instagram

Lignende butikker

Profil Optik
Læs mere
Louis Nielsen
Læs mere