Information

Om Farum Bytorv

Farum Bytorv blev oprindelig opført som et åbent center i 1977, men i forbindelse med en udvidelse i 1993 blev Bytorvet overdækket. Overdækningen er udført, så du stadig har en følelse af at gå rundt i det fri – det sørger den imponerende loftshøjde og lysindfaldet for.

Det samlede butiksareal er på 14.700 m² med et stort udbud af dagligvarebutikker repræsenteret ved Kvickly, Coop 365 og Netto. I centret finder du også ‘Delikaden’, hvor du kan shoppe alle de ting, der gør livet lidt ekstra lækkert. Her finder du nemlig et stort udvalg af specialvarer; bl.a. frisk fisk hos Farum Fisk, farvestrålende buketter hos Acacie Blomster, og lækre anretninger hos både Farum Ost og Tapas og Slagter Jesper.

Herudover har Farum Bytorv et bredt sortiment inden for udvalgsvarer, såsom Bog & idé, Matas, Mr. J & A Herretøj, Profil Optik, Sport24, Farum Isenkram, name it, Joe & The Juice, Normal m.fl.

Farum Bytorv ligger i Furesø Kommune tæt på både Farum Station og Hillerødmotorvejen, og der er busholdeplads lige ved indgangen.

Find butik

49 butikker – og en himmel til forskel

Se butiksliste

Altid gratis parkering

I Farum Bytorv finder du altid gratis parkering – helt uden tidsbegrænsning. Så er der både tid og råd til mere shopping.

Læs mere

Butik til leje

Farum Bytorv har et stort udvalg af spændende butikker. Vil du gerne være en del af fællesskabet? Så kan du kontakte os for at høre om ledige lejemål.

Læs mere

Alle veje fører til Farum Bytorv

Find vej

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til centret?

Kontakt os