Danmarks eneste svanemærkede renseri

 

Som Danmarks største renseri dækker vi hele Danmark. Udover ni egne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusive alle Bilka varehuse og en række udvalgte Føtex butikker.

 

På Farum Bytorv ligger en af vores ni egne butikker. I vores egne butikker har vi fagligt kompetente medarbejdere, som kan rådgive omkring alle former for tøj og tekstiler, som man måtte ønske at få behandlet.

 

Rent tøj, ren samvittighed og mindre slid på tøjet

Selve vaske- og renseriarbejdet foregår på vores eget vaske- og renserianlæg i Skovlunde, hvor vores miljøvenlige renserimaskiner kun benytter CO2. Det betyder, at snavs og pletter fjernes skånsomt fra tøjet under højt tryk og i næsten vægtløs tilstand uden brug af sundheds- og miljøskadelige kemikalier som perchlor eller benzin, som normalt bruges i traditionel rens.

 

Det betyder også, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø samt ingen unødig slid på tøjet. Da tøjet ikke lugter af kemikalier efter renseriprocessen, behøver vi heller ikke at parfumere tøjet, hvilket et traditionelt renseri også normalt gør.

 

Skrædder-service, pelsopbevaring, plejeprodukter, garn og syartikler

Udover rens og vask tilbyder vi også skrædder-service, tæpperensning, læderrensning samt pelsopbevaring og -rens. Endvidere forhandler butikken Classic plejeprodukter, garn, syartikler, strikkepinde, lynlåse mm.

Kontakt Butlers Rens & Vask

Tlf.: +4544951795

Besøg butikkens hjemmeside

www.butlers.dk

Følg os på Facebook her

Se video fra Butlers Rens og Vask her

 

Åbningstider:

Mandag – torsdag
09.30 – 18.00


Fredag
09.30 – 19.00


Lørdag
09.30 – 16.00


Søndag
Lukket

 

Mere information om Farum Bytorv
– Parkering på Farum Bytorv
– Information om Farum Bytorv

– Gavekort til Farum Bytorv

Butiks placering