Vind gavekort til Café Kaiser

🥪🍔 FROKOST KONKURRENCE 🍔🥪

 

Shopping & frokost – det er altså en god kombination. Derfor udlodder vi i samarbejde med Café Kaiser hele 10 x gavekort á 500 kr. som du kan bruge på en frokost med enten smørrebrød eller saftige burgere hos Café Kaiser her på Bytorvet 😋  

 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at:

  1. Like postet
  2. Fortælle os hvilken af de to retter, du ville vælge

Du er også meget velkommen til at tippe andre om konkurrencen, men det er ikke et krav for deltagelse 🍀

 

Vi trækker de 10 heldige vindere ved tilfældig lodtrækning allerede på mandag d. 5/12. Vinderne bliver kontaktet direkte via kommentaren.

 

Præmien gælder til Café Kaiser i Farum Bytorv og kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook, men lavet i samarbejde med Café Kaiser.

Se konkurrence betingelser her:

 

 

Generelle konkurrence betingelser

Udbyderen af konkurrencen er:

Farum Bytorv

CVR-nr. 11488358

Farum Bytorv 73, 3520 Farum

Tel. 44 95 65 10

e-mail: centerkontoret@farumbytorv.dk

(herefter omtalt ”Farum Bytorv”).

Konkurrencen foregår på Facebook.

Konkurrencen starter d. 28/11 og slutter d. 5/12, hvor der trækkes 10 vindere. Alle kommentarer udenfor denne periode vil ikke blive medtaget i konkurrencen.

Præmien: Der udtrækkes 10 vindere i konkurrencen. Præmien består af et gavekort til Café Kaiser på 500 kr.

Præmiens samlede værdi udgør 500 DKK.

Præmien kan ikke blive byttes til penge eller andre håndgribelige præmier. Ydermere kan præmien ikke gives til andre end vinderen.

Deltagelse i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du like opslaget, samt skrive i kommentarfeltet, hvem du vil invitere på middag på postet der er publiceret d. 28/11 på Farum Bytorvs Facebook-side.

Udvælgelse og offentliggørelse af vinderne

  1. 5/12 udvælges vinderne blandt kommentarerne gennem en tilfældig lodtrækning. Juryen er ikke forpligtet til at retfærdiggøre deres beslutning, og deres beslutning kan ikke appelleres.

Vinderne kontaktes med et svar på den kommentar personen har skrevet for at deltage. Vinderne vil blive bedt om at sende kontakt oplysninger via en privat Facebook-besked til Farum Bytorvs side. Vinderne af konkurrencen skal opgive følgende info: Fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Informationen benyttes udelukkende til dialog med vinderen. Farum Bytorv tager ikke ansvar for, hvis de givne oplysninger er ukorrekte.

Hvis vinderen ikke kontakter Farum Bytorv gennem en privatbesked med oplysningerne inden for 48 timer fra det tidspunkt, vedkommende er kontaktet, bortfalder retten til at modtage præmien, og der må findes en ny vinder. Vinderne henter selv deres præmie hos Café Kaiser inden for 14 dage. Her skal gyldig legitimation medbringes.

Betingelser for deltagelse

Deltagelse forudsætter, at du er bosat i Danmark og fyldt 13 år.

Ansatte hos bureauet Havas kan ikke deltage.

Deltagelse er ikke købsbetinget, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Ved deltagelse accepterer du disse betingelser, og samtidig giver du samtykke til, at Farum Bytorv må registrere og opbevare dine oplysninger til brug i forbindelse med konkurrencen.

I øvrigt

Farum Bytorv er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ydermere er Farum Bytorv ikke ansvarlig for tekniske problemer, forsinkelser forbundet med afsendte meddelelser eller andre hændelser, der kan påvirke deltagelse i konkurrencen. 

Farum Bytorv forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, som er mistænkt for at snyde eller opnå fordel på bekostning af andre.

Farum Bytorv forbeholder sig retten til, til enhver tid og uden varsel, at ændre disse konkurrencevilkår og betingelser. Farum Bytorv kan dermed ændre på indhold (antal vindere, præmier, deltagelsespræmis mv.) samt flytte eller aflyse konkurrencen uden varsel.

Behandling af persondata

Farum Bytorv behandler alle persondata, som deltagerne oplyser i forbindelse med konkurrencen, i henhold til den danske lov om behandling af persondata. Ved at acceptere disse konkurrenceregler accepterer deltagerne også Farum Bytorv persondatepolitik, som findes her: https://farumbytorv.dk/privacy-policy/

Særligt om Facebook

Konkurrencen udbydes af Farum Bytorv og er ikke sponseret, støttet eller på nogen måde associeret med Facebook. Oplysninger afgivet af deltagere i konkurrencen, modtages ikke af Facebook, men af Farum Bytorv, som ejer Farum Bytorvs Facebook-side. Informationerne bruges udelukkende i forbindelse med konkurrencen. Det er udelukkende Farum Bytorv – og ikke Facebook – der er ansvarlig for konkurrencen. Derfor kan der principielt ikke kræves erstatningsansvar af Facebook i forbindelse med konkurrencen.

2022 Farum Bytorv.  All rights reserved