Velkommen til Netto på Farum Bytorv

I Netto på Farum Bytorv har vi altid et stort sortiment med ca. 1.800 forskellige varer, og med over 120 forskellige slags frisk frugt og grønt er der noget for enhver smag!

Netto sætter en ære i at have så lave priser, at alle kan være med. Derudover bestræber personalet sig på at dit besøg bliver så hurtigt, nemt og billigt som muligt.

Derfor har Netto åbent fra 7-22 og får leveret nye varer hver dag!

 

Spotvarer hos Netto

Hver uge tilbyder Netto ca. 700 forskellige varer til spotpriser. Spotvarer er varer, der kun er købt i et begrænset antal, og disse er som regel kun i butikkerne i en enkelt uge. Hold øje med Netto-avisen og gør et kup!

Netto forhandler kun kvalitetsvarer. Flere produkter er mærkevarer, mens andre er egne mærker af en lige så høj standard.

 

Netto er eneforhandler af Løgismose

Netto er stolte af at være Danmarks eneste forhandler af produkter fra Løgismose. Løgismose er basale kvalitetsprodukter til en god pris.

 

Levevis – det officielle ernæringsmærke

Levevis er en serie af udvalgte varer til din hverdag, produceret og udvalgt med omtanke. Alle levevis-fødevarer bærer det officielle ernæringsmærke Nøglehulsmærket, der gør det nemmere for dig at finde de sundere fødevarer på hylden i supermarkedet.

Kontakt eller mød Netto på:

Tlf.: +45 43568811

Besøg butikkens hjemmeside

www.netto.dk

Følg Netto på Instagram

 

Åbningstider:

Mandag – Søndag
07.00 – 22.00


Helligdage
Lukket

 

Mere information om Farum Bytorv
– Parkering på Farum Bytorv
– Information om Farum Bytorv

– Gavekort til Farum Bytorv

Butiks placering