VI GØR DET ENKELT FOR DIG AT SE GODT UD MED PRISVENLIGT SKANDINAVISK KVALITETSDESIGN

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen indenfor i en verden af unikke og prisvenlige skandinaviske designerbriller. Vores autoriserede optikere og kyndige salgsassistenter står klar til at guide dig i dit brillekøb.

 

Hos Smarteyes synes vi, at det skal være sjovt og enkelt for dig at se godt ud. Du får flerstyrkebriller til en samlet pris på 3.450 kr. og enkeltstyrkebriller til en samlet pris på 1.450 kr. uanset styrke og inklusiv frit valg mellem stel samt tynde, lette, antirefleksbehandlede og hærdede kvalitetsglas. Vi har løbende gode tilbud på briller.

 

PERSONLIGHED OG STIL AFGØR DIT BRILLEVALG

I vores butik på Farum Bytorv finder du et stort udvalg af skandinaviske designerstel, der er inddelt i kategorierne Icons, Statements og Essentials, så du kan gå på jagt efter din nye brille alt efter hvilken stil, du drømmer om. Dit brillevalg handler nemlig mindst ligeså meget om personlighed og stil som farvenuancer og ansigtsform. Vi får hele tiden nye kollektioner og stel i butikken, så du kan finde den brille, der bedst matcher og fremhæver dig. Gå på opdagelse i butikkens nyeste kollektioner.

 

BOOK TID TIL SYNSTEST

Din nye brille begynder med en synstest. Vores autoriserede optikere tilbyder dig en grundig synstest og rådgiver dig om dit valg af briller eller kontaktlinser. Kig ind i butikken eller book tid til en synstest online.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Kontakt oplysninger:

Tlf.: 70 23 23 03

Smarteyes hjemmeside: www.smarteyes.dk

Find os på Facebook her

Find os på Instagram her

 

Åbningstider:

Mandag – torsdag
09.30 – 18.00


Fredag
09.30 – 19.00


Lørdag
09.30 – 16.00


Søndag
Lukket

 

Mere information om Farum Bytorv
– Parkering på Farum Bytorv
– Information om Farum Bytorv

– Gavekort til Farum Bytorv

Butiks placering