Imerco

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 09:30 - 16:00
Søndag: Første søndag i hver måned.
Mandag: 09:30 - 18:00
Click & Collect
Varer købt online kan altid byttes i butikken
Prismatch – matcher prisen hos din lokale isenkræmmer

Køb køkkenudstyr hos Imerco på Farum Bytorv

Kig ind hos Imerco på Farum Bytorv, hvis du mangler en god gaveidé eller en ting til dit eget hjem. Hos os finder du et stort udvalg inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligindretning fra kendte mærkevarebrands som Royal Copenhagen, Georg Jensen, Kay Bojesen, Kähler, Eva Trio og Fiskars.

Du kan finde godt udstyr til køkkenet, som kan gøre din madlavning sjovere og bedre. Derudover tilbyder Imerco også mange produkter til din boligindretning, som kan gøre dit hjem ekstra hyggeligt. Du kan blandt andet få håndklæder, lysestager, plaider og meget mere. 

Særlige brands kun hos Imerco

Vi har også en række brands, som du kun kan købe hos os. I butikken finder du for eksempel lækkert køkkenudstyr og bageartikler fra diverse gode mærker lavet i samarbejde med Imerco. Produkterne er for dig, der ønsker, at udstyret skal være i orden og elsker at lave et godt måltid mad fra bunden i et køkken.

Servicen er i top hos Imerco på Farum Bytorv

Vi hjælper dig også gerne med at bestille varer fra det store udvalg på Imerco.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige – og er det en gave, så pakker vi den altid flot ind. Imerco har landsdækkende bytteservice, så du kan bytte i mere end 160 Imerco og Imerco Home butikker over hele landet. Vi glæder os til at se dig i butikken.

Kontakt

Telefon 4423 0102
Mail K38400@imerco.dk

Besøg hjemmeside

Lignende butikker

Tamarind
Læs mere
Farum Isenkram
Læs mere