Louis Nielsen

Se på kort
Søndag: Lukket
Mandag: Lukket
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Lørdag: 08:30 - 15:00
Højt service niveau
Kvalitet til lave priser
Tilfredshedsgaranti

Chefoptiker Anette Mikkelsen er indehaver af Louis Nielsen i Farum.

Butikken på Farum Bytorv 1A blev ombygget i 2021, så den fremstår flottere end nogensinde før. Butikken har fået et nye design og en ny indretning, som giver endnu bedre plads til kunderne.

Louis Nielsen i Farum har siden åbningen i 2012 oplevet at få flere og flere kunder, og det er der flere grunde til. Først og fremmest har Anette og kollegerne et stort fokus på kundeservice. Det er butikkens klare mål, at hver kunde skal fra butikken med et smil og have lyst til at komme igen.

”Kunderne anbefaler os til deres venner og familie, og det er for os den største ros, vi kan få. Det fortæller os, at vi gør mange ting rigtigt”, fortæller indehaver, Anette Mikkelsen, der er uddannet optiker med mange års erfaring.

Har fokus på tryghed
Anette og kollegerne har samtidig tryghed som et nøgleord, når du besøger butikken. Skal du lægge dit syn i optikerens hænder, kræver det, at du er tryg.

”Vi giver kunden en tryg oplevelse, hvor vi hele vejen igennem fortæller, hvad vi undersøger og at det ikke gør ondt at få undersøgt synet. Vi sørger for, at passe godt på synet her i Farum og omegn”, fortæller Anette Mikkelsen.

Blikket rettet mod øjensundhed
Samtidig har Louis Nielsen blikket rettet mod øjensundhed og har et stort udvalg af briller af høj kvalitet til rimelige priser.

Louis Nielsen er Danmarks største optikerkæde, og går forrest, når det handler om øjensundhed. Louis Nielsen har sit eget øjenlægenetværk, som sikrer, at du som patient hos Louis Nielsen i Farum er sikret hurtig proces, hvis synstesten skulle vise symptomer, som kræver videre behandling.

Det betyder, at du bliver henvist til hospital eller øjenlæge – hurtigt og direkte fra Louis Nielsens tilknyttede øjenlæger. Øjenlægenetværket består af ti danske specialiserede øjenlæger.

Samtidig har butikken det nyeste optiske udstyr, i form af fundus-kameraer og synsfeltscreener, som sikrer en grundig undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed.

Briller og kontaktlinser i høj kvalitet
Louis Nielsen i Farum præsenterer løbende nye eksklusive brands, som sikrer, at butikken er godt opdateret på den nyeste mode. Butikken har lanceret eksklusive brillekollektioner med store brands som danske DAY Birger et Mikkelsen og HUGO. Herudover findes briller fra Boss, Tommy Hilfiger og en bred vifte af briller fra Louis Nielsens egne populære kollektioner. Flere store brands og eksklusive kollektioner bliver løbende præsenteret.

Bruger du kontaktlinser, eller er interesseret i det, kan du få råd og rådgivning af butikkens optikere. Louis Nielsen i Farum har kontaktlinser af høj kvalitet og til gode priser.

Sidst men ikke mindst kan dit barn, hos Louis Nielsen i Farum, få gratis briller til og med prisklasse 395 kr. indtil det er 12 år gammelt.

”Alle har ret til et godt syn, ikke mindst vores kære børn, som skal følge med i skolen og i det hele taget have en god hverdag og et godt liv. Her spiller synet også en vigtig rolle”, fortæller Anette Mikkelsen og tilføjer.

”Vi håber, at mange vil kigge forbi til en synstest med sundhedstjek. Det er vigtigt at få synet undersøgt regelmæssigt, så vi kan sætte ind med briller eller kontaktlinser, hvis der er brug for det, eller henvise videre til øjenlæge eller hospital, hvis noget skal undersøges nærmere”, fortæller Anette Mikkelsen.

Kontakt

Louis Nielsen
Farum Bytorv 1
3520 Farum

Telefon: 96 32 52 20
Besøg hjemmesiden
Facebook

Lignende butikker

Profil Optik
Læs mere
Smarteyes
Læs mere