Netto

Se på kort
Lørdag: 06:00 - 21:00
Søndag: 06:00 - 21:00
Mandag: 06:00 - 21:00
Tirsdag: 06:00 - 21:00
Onsdag: 06:00 - 21:00
Torsdag: 06:00 - 21:00
Fredag: 06:00 - 21:00
Bedst mulige varer til den bedst mulige pris
Nye spotvarer hver uge
Alle skal have råd til kvalitet

Netto 

Køb dine dagligvarer hos Netto på Farum Bytorv

Træd ind i Netto på Farum Bytorv, og gør dine dagligvareindkøb til en fornøjelse. Her finder du alt, du skal bruge i hverdagen – lige fra friske råvarer til husholdningsartikler og lidt ekstra til at forkæle dig selv eller børnene. Du finder butikken på Lille Torv med pakkeafhentning og toiletter lige i nærheden. 

En verden af friske varer

Hos Netto på Farum Bytorv er friske varer og skarpe priser i centrum. Mottoet er, at alle skal have råd til kvalitet. I grøntafdelingen finder du farverige frugter og sprøde grøntsager leveret syv dage om ugen, mens kølediskene byder på et stort udvalg af fersk kød, mejeriprodukter og pålæg.

Butikken tilbyder også friskkværnet kaffe fra deres kaffemølle samt et stort, indbydende udvalg af blandt andet:

  • Friskbagt brød

  • Kanelsnegle

  • Scones

  • Croissanter

Så kan du starte din dag med en velduftende kop kaffe og nyde lækkert morgenbrød, der er tilberedt med omhu og friske ingredienser.

Fokus på sundhed og økologi

Går du op i sundhed og økologi? Det gør Netto på Farum Bytorv. Hvad enten du leder efter friske økologiske råvarer eller sunde alternativer til din kost, har vi produkter, der kombinerer smag og kvalitet – og så til rimelige priser.

I butikken finder du en række mærkevarer og et stort sortiment af egne mærker, som er gode, billige alternativer til de mere kendte mærker. Takket være Nettos tætte samarbejde med Løgismose kan du også finde disse kvalitetsbevidste produkter blandt varerne på hylderne. Hos Netto på Farum Bytorv går sundhed og økologi hånd i hånd med overkommelige priser. 

Gå på tilbudsjagt i Netto på Farum Bytorv

Gå på tilbudsjagt i Netto på Farum Bytorv, og opdag spotvarer, der tilføjer et ekstra krydderi til det allerede brede sortiment. Hver uge præsenteres spændende tilbud på alt fra madvarer til legetøj, tøj og møbler. Spotvarer findes kun i begrænsede mængder og er tilgængelige, så længe lager haves. Så husk ”først til mølle”-princippet!

Er du klar til at lave fantastiske kup hver uge? Der er altid noget nyt at finde, så hold øje med Nettos tilbudsavis, hvor du kan se de seneste gode tilbud og finde inspiration til dine indkøb. Netto på Farum Bytorv inviterer dig til en tilbudsjagt fyldt med overraskelser.

Indkøb med omtanke

Når du handler i Netto på Farum Bytorv, vælger du mere end bare indkøb – du vælger indkøb med omtanke. Med mere end 500 butikker over hele landet er Netto Danmarks største dagligvarekæde. Det betyder også, at de har et stort ansvar både etisk, socialt og miljømæssigt.

Netto prioriterer dyrevelfærd, arbejder for at bekæmpe madspild og begrænser konstant deres miljøaftryk. De er samtidig ambitiøse, når de sætter nye, ansvarlige mål for en bedre fremtid. Det er en butikskæde med stærke holdninger til, hvordan vi behandler miljøet og ikke mindst vores medmennesker.

Farum Bytorv: En samlet shoppeoplevelse

Farum Bytorv er en samlet shoppeoplevelse, der omfavner alle dine ønsker og behov. Tag et kig rundt, og du vil opdage en bred vifte af butikker, der dækker alt fra dagligvarer til mode, boligindretning og spisesteder. Uanset om du søger tilføjelser til dit hjem, fashion til hele familien eller lækre spiseoplevelser, har vi det hele under ét tag.

For boligentusiaster har vi butikker, der tilbyder stilfulde møbler og dekorationer. Modeelskere kan udforske et væld af muligheder inden for børnetøj, dametøj og herretøj, og med sko og tasker i alle former og farver er det nemt at finde det perfekte match. Efter en vellykket shoppingtur kan du forkæle dine smagsløg med en lækker bid mad. Udforsk netop dén kategori, der passer til dine behov.

Forkæl dig selv med lidt lækkert fra Delikaden

Har du lyst til lidt ekstra godt? Forkæl dine sanser med en tur ned gennem 'Delikaden' på Farum Bytorv, og lad dig forføre af alle de lækkerier, der gør livet ekstra godt. Her finder du specialiteter som friskfanget fisk, håndlavet chokolade, slagtervarer og oste- og tapasanretninger. Du kan også købe en farvestrålende buket blomster til hjemmet eller en, du har kær. 

Tag en pause fra hverdagens trummerum, og lad ‘Delikaden’ på Farum Bytorv være din destination for lidt ekstra lækkert i hverdagen. Gå på opdagelse i en verden af kulinariske fornøjelser og unikke fund. 

Få gratis parkering, når du besøger Farum Bytorv

Når du besøger Farum Bytorv, behøver du ikke bekymre dig om en gyldig parkeringsbillet. Vi tilbyder nemlig gratis parkering, uanset om du er på en lille osetur, skal købe dagligvarer i vores supermarkeder eller går målrettet efter et par nye sko eller nyt tøj. 

Parkering er tilgængelig på begge sider af centret med indkørsel fra både Paltholmvej og Stavnsholtvej. Vi opfordrer også til at udnytte tagparkeringen over Lidl. På Farum Bytorv kan du nyde fordelene ved bekvem og gratis parkering, der gør din shoppingtur let og ligetil. 

Kontakt

Netto
Farum Bytorv 1
3520 Farum

Telefon: 43 56 88 11
Hjemmeside
[email protected]
Instagram

Lignende butikker

COOP 365
Læs mere
Farum Ost & Tapas
Læs mere