Netto

Se på kort
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 07:00 - 22:00
Søndag: 07:00 - 22:00
Mandag: 07:00 - 22:00
Bedst mulige varer til den bedst mulige pris
Nye spotvarer hver uge
Alle skal have råd til kvalitet

Dagligvarer til nettopris

Hvem siger at kvalitet skal koste en formue? Hos Netto arbejder vi hver dag hårdt på at på give dig de bedst mulige varer til den bedst mulige pris.

Vi har gjort det til vores mission at alle skal have råd til kvalitet. Derfor har vi et stort fokus på økologi og sundhed, et stort udvalg af fersk kød og frisk frugt og grønt leveret syv dage om ugen. Vi er især glade for vores tætte samarbejde med Løgismose.

I Netto kan vi både tilbyde en række mærkevarer og et stort sortiment af egne mærker, som er gode, billige alternativer til de mere kendte mærker. Vi kan også tilbyde friskkværnet kaffe fra vores kaffemølle og et stort indbydende udvalg af frisk brød, kanelsnegle, scones, croissanter og andet godt til rimelige priser.

Hver uge giver vi vores faste sortiment et ekstra krydderi med en lang række spændende spotvarer, det kan være alt fra mad til legetøj, tøj og møbler. Spotvarer findes kun i begrænsede mængder og er tilgængelige, så længe lager haves. Så husk ”først til mølle”-princippet!

Med mere end 500 butikker over hele landet er Netto Danmarks største dagligvarekæde. Det betyder, at vi har et stort ansvar både etisk, socialt og miljømæssigt. Hos Netto prioriterer vi dyrevelfærd, vi arbejder for at bekæmpe madspild og begrænser konstant vores aftryk på miljøet. Vi er ambitiøse, når vi sætter os nye ansvarlige mål, og vi har stærke holdninger til, hvordan vi behandler miljøet og ikke mindst menneskerne omkring os.

Kontakt

Netto
Farum Bytorv 1
3520 Farum

Telefon: 43 56 88 11
Hjemmeside
kundeservice@netto.dk
Instagram

Lignende butikker

Slagter Jesper
Læs mere