ONLY

Se på kort
Lørdag: 08:30 - 15:00
Søndag: 09:00 - 14:00
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Altid et bredt udvalg af styles og mode uanset størrelse og alder
Bliv medlem af kundeklubben og få alle de gode tilbud først
Et af verdens førende denim brands
Fra plus size til petite-kollektioner

Se de nyeste fashiontrends i Only 

Hos ONLY på Farum Bytorv har vi et soleklart primært fokus: dig!

Siden ONLY’s spæde start i 1995 har vi designet inspirerende kollektioner, der inkorporerer sæsonens stærkeste tendenser med det særlige ONLY-touch, den feminine styrke, selvsikkerhed og stil. Vi inspireres af den internationale catwalk og den unikke identitet som enhver ONLY-pige har. Det er i virkeligheden ret simpelt: vi designer for dig og med dig i tankerne.

Vores ONLY butik har et helt særligt miljø, hvor du kan gå på opdagelse i vores mange stativer og hylder fyldt med lækre tendenser og unikke items. Vores styrke i denim er stærkt repræsenteret i butikken, hvor du kan finde jeans, skjorter og jakker i alt fra indigo blue til en klassisk sort.

Inspiration og smil i ONLY

ONLY’s flair for fashion og fokus på kunden ses også tydeligt i de fysiske rammer af vores butik, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vores ultimative ønske er at give dig en ekstraordinær shoppingoplevelse gennem innovativ brug af lyd, lys og levende billeder. Gå på jagt i vores kæmpe udvalg af jeans, bukser, blazere, kjoler, toppe, T-shirts, strik, accessories og meget mere.

En lækker og indbydende butik er naturligvis ikke nok i sig selv. Derfor kan du altid forvente opmærksom og personlig service hos os. Hos os er du hovedpersonen, så snart du træder ind i butikken. Har du spørgsmål eller ønsker inspiration, står vi altid på spring for at hjælpe dig.

Tilmeld dig kundeklubben på my.only.com og få tilsendt masser af inspiration og gode tilbud.

Kontakt

Only
Farum Bytorv 26
3520 Farum

Telefon: 44 95 01 93
Mail: [email protected]
Besøg hjemmesiden

Lignende butikker

Vero Moda
Læs mere
Tamarind
Læs mere
Cassandra
Læs mere