Gavekort

Julegaven der aldrig skal byttes

Der er mange gode grunde til at vælge et gavekort til Farum Bytorv.

Støvler eller stiletter, Kähler eller Kitchen Aid, and eller gås? Julen er fuld af svære valg, men gaverne under træet behøver ikke at være et af dem. Giv et gavekort til Farum Bytorv og lad den, du vil glæde, vælge selv.

Du skal træffe mange svære beslutninger igennem livet, men at finde den perfekte gave til livets fejringer behøver ikke være en af dem. Med et gavekort til Farum Bytorv, kan du lade den du vil glæde vælge selv. Så er gaven altid lige i øjet.

Farum Bytorv og Værløse Bymidte har et fælles gavekort, som kan benyttes i mere end 80 butikker i Værløse og Farum. Det kan benyttes i samtlige butikker på Farum Bytorv samt i de butikker i Værløse, hvor der er mærkat med “Furesø Gavekort modtages her”.

Når du vælger et gavekort til Farum Bytorv bliver det ikke meget nemmere. Køb dit gavekortbevis via linket nedenfor og modtag beviset enten på SMS eller mail. Så kan du printe eller sende gavekortbeviset videre til den, der skal modtage det. Modtageren af gavekortbeviset skal derefter blot omveksle beviset til et fysisk gavekort hos Bog & idé eller i Kvickly, herefter er det klar til brug i alle vores butikker.

Køb gavekort på Farum Bytorv

Gavekortet kan også købes i Farum Bog & idé samt Kvickly Farum.
Ved køb i Farum Bog & idé modtages der dankort eller kreditkort. I Kvickly kan der udover dankort og kreditkort også betales med kontanter.
Det er gratis (intet gebyr) at få lavet gavekort i Farum Bog & idé og i Kvickly.
Gavekort skal være på minimum 100,-.

Har du modtaget et gavekort til Farum Bytorv?

Handelsbetingelser ved køb af elektronisk Gavekort

Gyldighedsperiode: Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.
Gavekortet skal være på hele kroner.

Garanti: I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb.
Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen.

Hvem står bag kortet: Elektroniske Gavekort via Centerforeningen Farum Bytorv, Farum Bytorv 73, 3520 Farum (cvr.nr.: 11488358) udstedes og administreres af SPARXPRES.