Butlers Rens & Vask

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 09:30 - 16:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:30 - 18:00
Danmarks eneste svanemærkede renseri
Skrædder-service, pelsopbevaring, plejeprodukter, garn og syartikler

Danmarks eneste svanemærkede renseri

Som Danmarks største renseri dækker vi hele Danmark. Udover ni egne butikker i og omkring København er Butlers også repræsenteret med mere end 250 indleveringssteder i Danmark inklusive alle Bilka varehuse og en række udvalgte Føtex butikker.

På Farum Bytorv ligger en af vores ni egne butikker. I vores egne butikker har vi fagligt kompetente medarbejdere, som kan rådgive omkring alle former for tøj og tekstiler, som man måtte ønske at få behandlet.

Rent tøj, ren samvittighed og mindre slid på tøjet

Selve vaske- og renseriarbejdet foregår på vores eget vaske- og renserianlæg i Skovlunde, hvor vores miljøvenlige renserimaskiner kun benytter CO2. Det betyder, at snavs og pletter fjernes skånsomt fra tøjet under højt tryk og i næsten vægtløs tilstand uden brug af sundheds- og miljøskadelige kemikalier som perchlor eller benzin, som normalt bruges i traditionel rens.

Det betyder også, at der ikke er nogen skadelige eller allergiske påvirkninger på mennesker eller miljø samt ingen unødig slid på tøjet. Da tøjet ikke lugter af kemikalier efter renseriprocessen, behøver vi heller ikke at parfumere tøjet, hvilket et traditionelt renseri også normalt gør.

Skrædder-service, pelsopbevaring, plejeprodukter, garn og syartikler

Udover rens og vask tilbyder vi også skrædder-service, tæpperensning, læderrensning samt pelsopbevaring og -rens. Endvidere forhandler butikken Classic plejeprodukter, garn, syartikler, strikkepinde, lynlåse mm.

Kontakt

Butlers Rens & Vask
Farum Bytorv 51
3520 Farum

Telefon: 44 95 17 95
Hjemmeside