Helin Hair

Se på kort
Lørdag: 08:30 - 15:00
Søndag: Lukket
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Vores saloner er designet til at tilbyde den ultimative forkælelse fra top til tå.
Vores ambition er at give dig en professionel og kompetent rådgivning

Velkommen til Helin Hair Saloner

Skønhed og velvære starter med dit hår. Vores saloner, beliggende i Værløse, Farum, Allerød og Hørsholm, er designet til at tilbyde den ultimative forkælelse fra top til tå. Vores dedikerede og erfarne team af stylister og terapeuter er klar til at hjælpe dig med at opnå dit drømmelook.

Vi er specialiserede i alt, der har med hårpleje at gøre – fra klipning og farvning til styling og extensions. Vores mål er at tilbyde kvalitetsprodukter og behandlinger til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi forstår, at dit hår er en vigtig del af din personlighed og stil, og derfor er vores ambition at give dig en professionel og kompetent rådgivning. Vi holder os opdaterede med de sidste nye produkter og trends, så vi kan hjælpe dig med at finde det perfekte look til dig. Og vi har altid god tid til dig – vores varme og venlige personale vil sikre, at du har en uforglemmelig oplevelse, når du besøger vores salon.

Dit hår, din hud og din krop er en del af dig og et udtryk for, hvem du er. Når den rigtige stil, farve og hårkvalitet kombineres, kan der skabes det look, du efterstræber. Vi er her for at hjælpe dig med at opnå netop det, og vi ser frem til at byde dig velkommen i vores salon.

Kontakt

Helin Hair
Farum Bytorv 53
3520 Farum

Telefon:  21 99 02 27
Hjemmeside 

Lignende butikker

Normal

Normal bygger om og holder lukket fra 8.-19. juni.

Læs mere
Farum Apotek
Læs mere