Matas

Se på kort
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 19:00
Lørdag: 09:30 - 16:00
Søndag: 10:00 - 15:00
Mandag: 09:30 - 18:00
Stort udvalg inden for helse, sundhed, beauty, medicin og pleje
Som medlem af Club Matas optjener du point når du shopper og meget mere
Altid allergivenlige og naturlige alternativer
Erfaren og professionel rådgivning med et smil

I Matas på Farum Bytorv finder du alt indenfor personlig pleje og selvforkælelse


Butikken har et stort og bredt varesortiment, og man finder alle slags varer, lige fra helse, kemi og fødevarer, til sko, tekstiler og eksklusive mærkevarer.

“De stribede” fra Matas

Matas eget mærke “De Stribede” er en stor og fast del af varesortimentet. Her finder man kvalitetsprodukter i forskellige størrelser og til rimelige priser. Der er alt ligefra vitaminer og fodpleje til sportstilbehør og hudpleje.

Matas i Farum har Beauty- og helseafdeling med kompetent personale

I butikken har vi en beauty-afdeling, hvor du kan finde hudpleje, make-up og dufte i kendte og eksklusive mærker, som bla. Tromborg, Rudolph Care, Chanel og Youngblood. I denne afdeling kan du også få tips og tricks til make-up’en samt høre om de nyeste trends.

Foruden make-up, plejeprodukter og parfume har butikken også en helseafdeling, hvor vores helserådgiver står klar til at hjælpe.

Her finder du alt indefor kosttilskud, naturlægemidler, håndkøbsmedicin, the og meget mere fra en masse forskellige mærker, som fx Solaray, New Nordic, Biosym, PurePharma og mange andre.

Det veluddannede og fagligt kompetente personale er altid behjælpelige og giver gerne smil og gode råd med på vejen.

ClubMatas er en gratis kundeklub

Klubkortet giver dig mulighed for at samle point, som du kan omsætte til rabatter i butikken eller vælge lækre præmier for. Udover point kan du også samle på fordelsstriber.

Hver gang du handler for 200 kr., optjener du en fordelsstribe, og når du har opnået 6 fordelsstriber, kan du frit vælge din personlige fordel på clubmatas.dk eller på clubmatas App’en. Udover point og fordelsstriber giver ClubMatas-kortet dig adgang til eksklusive arrangementer og events, som du kan læse mere om på clubmatas.dk.

Er du ikke medlem endnu og ønsker det, så kom ned hos os, og vi hjælper dig på vej.

Kontakt

Matas
Farum Bytorv 14
3520 Farum

Telefon: 44 95 16 17
Hjemmeside
Facebook

Lignende butikker