Matas

Se på kort
Lørdag: 08:30 - 15:00
Søndag: 09:00 - 14:00
Mandag: 08:30 - 17:00
Tirsdag: 08:30 - 17:00
Onsdag: 08:30 - 17:00
Torsdag: 08:30 - 17:00
Fredag: 08:30 - 18:00
Stort udvalg inden for helse, sundhed, beauty, medicin og pleje
Som medlem af Club Matas optjener du point når du shopper og meget mere
Altid allergivenlige og naturlige alternativer
Erfaren og professionel rådgivning med et smil

Find alt indenfor personlig pleje i Matas på Farum Bytorv

Matas på Farum Bytorv inviterer dig til en unik shoppingoplevelse inden for personlig pleje. Butikken præsenterer en bred vifte af produkter, der spænder fra helse og kemi til sko, tekstiler og eksklusive mærkevarer. Uanset om du leder efter helseprodukter, kosmetik eller luksusvarer til selvforkælelse, er Matas stedet at besøge.

“De stribede” fra Matas 

Matas Striberne er en stor og fast del af varesortimentet i Matas på Farum Bytorv. Her finder du kvalitetsprodukter i forskellige størrelser og til rimelige priser. Der er alt fra vitaminer og fodpleje til sportstilbehør og hudpleje. 

Inden for Striberne finder du Danmarks største udvalg af uparfumerede og svanemærkede produkter. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt med særlig hensyntagen til dig og miljøet. Produkterne er din vej til skånsom og sund pleje med aktive og effektive ingredienser.

Få hjælp til beauty og helse i Matas på Farum Bytorv 

I Matas på Farum Bytorv kan du besøge beauty- og helseafdelingen, hvor et kyndigt personale er klar til at assistere dig. I beautyafdelingen finder du hudpleje, makeup og dufte fra kendte og eksklusive mærker som blandt andet Tromborg, Rudolph Care, Chanel og Youngblood. I denne afdeling kan du også få tips og tricks til makeuppen samt høre om de nyeste trends.

Foruden makeup, hudplejeprodukter og parfume har butikken også en helseafdeling med en helserådgiver, der står klar til at hjælpe dig. Her finder du alt, hvad du behøver inden for kosttilskud, naturlægemidler, håndkøbsmedicin, te og meget mere. Der er et bredt udvalg af mærker, herunder Solaray, New Nordic, Biosym, PurePharma og mange andre.

Det veluddannede og fagligt kompetente personale er altid behjælpelige og giver gerne smil og gode råd med på vejen. Så besøg Matas på Farum Bytorv, og få personlig rådgivning eller inspiration til makeup, hudpleje og helse. 

ClubMatas er en gratis kundeklub

Matas har en gratis kundeklub, der giver dig en lang række medlemsfordele. Med et ClubMatas-kort har du mulighed for at samle point, som du kan omsætte til rabatter i Matas-butikker. Du kan også vælge medlem lækre præmier.

ClubMatas-appen kan holde dig opdateret og give dig besked, så snart din favoritparfume, din yndlingsmascara eller dine foretrukne vitaminpiller er på tilbud. Appen og clubmatas.dk tilbyder et hurtigt overblik over alle dine medlemsfordele, igangværende konkurrencer samt information om eksklusive arrangementer og events.

Er du ikke medlem endnu og ønsker det, kan du altid få hjælp til tilmelding i Matas på Farum Bytorv. Kom ned, og bliv en del af ClubMatas-fællesskabet, hvor din skønhed og velvære er i fokus.

Skønhed, sundhed og velvære siden 1949

Siden 1949 har Matas været et kendt og elsket brand inden for skønhed, sundhed og velvære. Med rødder i et netværk af selvstændige materialister har Matas udviklet sig til en børsnoteret koncern med over 260 butikker og godt 2.500 dedikerede medarbejdere.

Matas er synonym med kvalitet og innovation, og sortimentet spænder fra skønhedsprodukter til helse og velvære med egne brands som Matas Striberne, Matas Natur, Plaisir og Nilens Jord. Der er dermed rig mulighed for at finde et produkt fra et af Matas' egne mærker, der passer til netop dig.

Selvom det naturligvis er muligt at shoppe online, er det stadig en stor fordel at besøge Matas’ fysiske butikker. Her kan du nemlig teste produkterne, inden du træffer det endelige valg, og få rådgivning af et kompetent personale. Farum Bytorv er stolt over at kunne tilbyde et unikt rum i vores Matas-butik, hvor du kan udforske en verden af skønhed, sundhed og velvære.  

Alt under ét tag: En unik shoppingoplevelse på Farum Bytorv

Har du nogensinde drømt om at finde alt, hvad du behøver, samlet under ét tag? Det er præcis, hvad Farum Bytorv tilbyder. Her kan du få dækket alle dine ønsker og behov gennem en unik shoppingoplevelse.

Foruden Matas, der er din destination for en verden af skønhed og personlig pleje, finder du et bredt udvalg af andre muligheder. Mangler du nyt til hjemmet? Eller leder du efter den nyeste mode til dig selv eller familien? På Farum Bytorv er dette blot nogle af kategorierne, du kan shoppe:

Vi har skabt et sted, hvor shopping ikke kun handler om at købe, men også om at udforske og opleve. Så uanset om du søger noget specifikt eller bare vil lade dig inspirere, kan du finde det hele på Farum Bytorv. 

Shop ubekymret med gratis parkering

Nyd en ubekymret shoppingoplevelse med gratis parkering, når du besøger Farum Bytorv. Hvad end om du planlægger en hyggelig osetur, skal handle dagligvarer i et af vores supermarkeder eller er på jagt efter nyt tøj eller sko, er parkeringen helt gratis på Farum Bytorv.

Farum Bytorv tilbyder parkering på begge sider af centret med indkørsel fra både Paltholmvej og Stavnsholtvej. Vi opfordrer også til at benytte tagparkeringen over Lidl, hvor du kan tage elevator eller trappe ned til indgangen. Lad bekymringerne om parkering være en saga blot, og nyd fordelene ved gratis og let tilgængelig parkering under dit besøg på Farum Bytorv.

Kontakt

Matas
Farum Bytorv 14
3520 Farum

Telefon: 44 95 16 17
Hjemmeside
Facebook

Lignende butikker

Normal

Normal bygger om og holder lukket fra 8.-19. juni.

Læs mere
Helin Hair
Læs mere
Farum Apotek
Læs mere