Guide: Gaver til ham

Gaver til ham

Det kan være notorisk udfordrende at finde den ideelle gave til manden i dit liv! Farfar, fætter, kollega eller lillebror – Farum Bytorv har alt, hvad du har brug for. Fra stilfulde accessories til gourmet delikatesser – du finder helt sikkert en gave, der garanteret vil gøre indtryk.

Accessories og mode
Besøg Mr. J&A Herretøj, der byder på et bredt udvalg af herretøj og accessories. Uanset om han er til et klassisk look eller moderne streetwear, kan du finde det blandt de lækre mærker og kvalitetsvarer.

Træning
Er du på udkig efter gaven til sportsentusiasten, skal du kigge forbi Sport24! Her finder du et bredt udvalg af sportstøj, udstyr og tilbehør. Om han er en løber, fodboldspiller eller den næste fitnessguru, finder du den ideelle gave til hans træningsrutine.

Bøger 
Hvis han elsker at fordybe sig i en god bog finder du hans næste yndlingsfortælling i Bog & idé.

Delikatesser og drikkevarer
Dyk ned i vores udvalg af lokale bryg, vine og gourmet snacks og find den perfekte gave til feinschmeckeren. Besøg Delikaden og overrask ham med noget lækkert!

Plejeprodukter
Opgrader hans daglige rutine med kvalitetsplejeprodukter, såsom barberingsudstyr, duftserier og hudpleje, der er specielt designet til mænd.

Bliv inspireret

Matinique skjorte - Mr J & A Herretøj

Flere gaveguides

Guide: Julegaver til mor
Læs mere
Guide: julegaver til hende
Læs mere
Guide: Julegaver
Læs mere
Guide: Gaver til hende
Læs mere
Guide: Adventsgaver til børn
Læs mere